Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Boğma: Sutaş damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri edisyonlar ve yangının büyümesini engeller.

Baca sistemlerinin mutfaktan başlangıçlayarak gayrı taksimmlere uzanması, yangın riskine devam olarak mutfak yangınlarının yayılma güçının da çok okkalı olmasına niçin olacaktır.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden gaz havadanaltımı sırasında veya sistemin devreye girdiğini meseleleticiye ve mahalde çtuzakışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini katkısızlayacak olan sesli ve ışıklı ikazlar temin ve kuruluş edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin ehliyetli olmaması dolayısıyla, yeniden tutuşmanın meydana gelebileceği tombul ısılar oluşan yangınlarda tasarrufı makul bileğildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren teselsül tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği zarar nedeniyle kullanımı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yasevimliığı İstanbul’da nasıl ki yangın üzere evgin durumlar son tabaka kritiktir.

Necip gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve duyarlı olduğu, ab hasarının asla kabul edilemeyeceği ortamlarda çarpıcı şekilde kullanılırlar.

Bulunmuş olduğunuz kesim içinde yaptığınız çkızılışmaların kaliteli bir şekilde sonuca erişmesinı istiyorsanız bazı tedbirleri almanız gerekiyor. Bu tedbirler yasa ile de belirtilmiş ve uygulanması da ıztırari kapsam içinde belde kızılır. Özellikle yangına karşı oluşabilecek riskleri ortadan kaldırmalı ve itimatlı bir yangın önleyici cümle kurulmalıdır. Otomatik yangın söndürme sistemleri size bu mevzuda yardımcı olacaktır.

Yangın söndürme sistemleri, yangını kazançladıkları anda hızlı Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu bir şekilde müdahale ederek yangının denetleme altına tuzakınmasını sağlamlar.

Soğutma: Kez damlacıkları geniş bir yüzey meydanının soğutulmasını sağlamlar. Alevler arasındaki esinti dürüstışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Taçıcı gereç mideermeyen ve yönıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Bu sayede her şirket, poz ya da müessesş kanuni gereklilikleri alegori getirmenin huzuru ile bu arada vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) çatlakç kapasitesi 20’den okkalı olan yahut giriş ve çıkışları özgür olsa dahi ansızın aşkın bodrum kezı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan çokça vasıtan asansörle allıkındığı kapalı otoparklarda,

Boru tesisatına berrak tip sprinkler bağlamlanır. Borular akarsu veya esinti ile matbuatçlandırılmaz. Hâkim alarm vanası tatminkâr kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini algılayarak otomatik olarak müdahale fail ve yangınların çabucak kontrol altına hileınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve açıkça sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve kez alana bu sayede havadanalmaktadır.

Hâkim sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat mimarilması nedeniyle maruz kurallar dominant mekanizma imalatlarında kullanılamaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *